MyMug
Personaliseer uw mug met jouw eigen foto en geef zo een origineel cadeau aan familie/ vrienden/ collega's!
 
 • Hovac
  1
 • Dubbelwandige Glazen
  2
 • Isolerende theepotten
  3
 • Isoleerflessen
  4
 • Isolerende Reismokken
  5
 • Isoleerkannen
  6
 • Hoogkwalitatief Pompsysteem
  7
 • Voedseldragers
  8
 • Isolerende zakken
  9
 
Hovac

 

Hovac is opgericht in 1946. Door de jaren heen is Hovac uitgegroeid tot een belangrijke fabrikant van thermisch isolerende producten voor voeding en dranken.

Met het design en de technische ontwikkeling van haar producten volledig onder eigen beheer, heeft Hovac een uitgebreid productgamma opgebouwd. 

Samen met een eigen productie en assemblage-eenheid vormen service, flexibiliteit en een doorgedreven kwaliteitscontrole de sleutel tot ons succes. Met innoverende producten aangepast aan de huidige levensstijl van de moderne consument willen wij het leven van onze klanten aangenamer maken. Kunnen genieten van een verfrissende of een verwarmende drank waar en wanneer het u uitkomt.

Op elk moment, op elke plaats.

 

 
Dubbelwandige Glazen

 

De perfecte match tussen design en functionaliteit.

Hovac’s dubbelwandige glazen zijn gemaakt uit borosilicaatglas van hoge kwaliteit. Zeer licht en solide houden ze je drank langer warm of koud.

Plus je drankjes zien er geweldig uit!

 

 

 
Isolerende theepotten

 

Know-how

Onze dubbelwandige isolerende theepotten worden met de hand gemaakt.

Twee lagen van qualitatief inox of borosilicaatglas en ook een gietijzeren wand verzekeren je warme thee voor een erg lange tijd. De verschillende modellen passen bij verschillende omgevingen en atmosferen.

Thee drinken gebeurt in echte stijl.

 

 

 
Isoleerflessen

 

Isoleerflessen zijn het product voor ‘Active People’. 

Ze willen meegenomen worden, op vakantie of naar het werk. Op picnic of op trektocht. 

De ‘Hot n’ Cool’ is ‘very cool’ en de functionele Kontiki is een goede werkpartner. De Goldstar is stijlvol en de Country een echte metgezel. De Adventurer met soft-touch onderdelen kan je overal mee naar toe nemen terwijl de onbreekbare Savana meer door het avontuur wordt aangetrokken. Tenslotte zal je niet meer zonder de Wave isoleerfles kunnen één keer je zijn functioneel design en ongelooflijk praktische eigenschappen hebt ontdekt!

 

 

 

 
Isolerende Reismokken

 

Essentiele accessoires, onze lekvrije en praktische isolerende reismokken neem je overal mee naartoe: op weg naar het werk, op vakantie of tijdens een wandeling.

Ons model Savana met siliconen grip is echt handig, en heeft een grote inhoud van 0,5L.

De Travel mug past onder alle koffiemachines, zeker onder deze met pads, en past in elke autobekerhouder.

 

 

 
Isoleerkannen
Onze isoleerkannen koop je voor het leven. Als het om gezelligheid rondom de tafel gaat, nemen ze al heel lang een centrale plaats in in ons leven.

Kies daarom de juiste isoleerkan voor de juiste gelegenheid. Hovac biedt kannen aan in meerdere maten en kleuren, solid of transparant, plastic of RVS. Voor het dagelijks gebruik of voor die speciale gelegenheid.
 
Hoogkwalitatief Pompsysteem
Met een roterende bodem en een hoogkwalitatief pompsysteem zorgen onze pompkannen voor een groot gebruiksgemak. Een kopje koffie wordt met één enkele druk gevuld. Daarnaast biedt de ergonomische handgreep een goede grip.

De Roma Professional 2,2L in dubbelwandig edelstaal is compacter en onbreekbaar, een echte must voor dagdagelijks gebruik!
 
Voedseldragers

 

Voedseldragers zijn bij uitstek voor ‘Active People’.

De huidige consument vindt bij Hovac meerdere voedseldragers naar wens. De kunststof versie met beschermde dubbelwandige glazen binnenfles of de onbreekbare dubbelwandige RVS versie voor de ‘very active people’.

 

 

 
Isolerende zakken
Onze isolerende zakken laten actievelingen toe hun lunch te transporteren op elk moment waarnaar ze dat willen. De bekelding in aluminium en PU schuim houdt je thuis bereide lunch vers.

De Escape is echt iets voor innoverende mensen door zijn avantgarde look, terwijl de Urban discreter is.
 
Hot. Cold. Any time. Any place.